Vi gillar
Blogg: Korta insikter från oss och andra
-
Seniora ledare till JumpYard – från Platschef till Nordic Manager eller Cluster Manager
Just nu samarbetar vi med JumpYard inom coaching, gästupplevelse och rekrytering. Extern rekryteringspartner är Growisit, men vi söker även aktivt…
-
NÖHRA – coaching modellen
För coaching, ledarskap och projektledning. Sätt tydliga mål och hitta den rätta vägen framåt.
-
Bästa Fast Food-kedjorna inom Systematiserat Gästmöte
När det kommer till att systematisera gästmötet på en hög nivå är vissa snabbmatskedjor ledande genom att kombinera effektiva processer,…
-
Hur Disney Systematiserar Gästmötet
Disney är världsledande inom service och gästupplevelser. Deras metodik bygger på tydliga processer, detaljerad träning och en stark kultur av…
-
Framtidens ledarskap – bygg team med hjärtat, inte bara hjärnan
I dagens snabbrörliga värld krävs mer än bara kunskap och expertis för att bli en framgångsrik ledare. Äkta ledarskap handlar…
-
🌟 The power of YOU🌟
💡 82 % av gästerna menar att autentisk, personlig service är avgörande för en positiv upplevelse. 💡 Gäster återvänder 70…
-
If you want to run your restaurant properly, you have to learn how to manage your managers.
Visa detta inlägg på Instagram Ett inlägg delat av PRESTON LEE (@the30rule)
-
Before the kitchen goes into full swing, a reset moment is essential. At NYC’s Time and Tide, Executive Chef Danny Garcia has a five-minute reset to ensure everything is set for service.
Visa detta inlägg på Instagram Ett inlägg delat av bonappetitmag (@bonappetitmag)
-
Michelin-starred chef Jason Atherton talks to @flacqua about the future of fine dining and the challenges in the hospitality sector.
Visa detta inlägg på Instagram Ett inlägg delat av Bloomberg Television (@bloombergtv)
-
Bryan Cranston´s Philosophy on waiting tables från Instagram
Visa detta inlägg på Instagram Ett inlägg delat av Mike Bausch I Restaurant Consultant & Active Owner (@mikeybausch)
-
📢 Hur stor roll spelar service för att få gäster att komma tillbaka? 🤔 🍽️.
Sannolikhet att gästen återvänder: ✅ 1:a besöket → 2:a besöket: 40–70% chans ✅ 2:a besöket → 3:e besöket: 70–80% chans ✅ 3:e besöket…
-
Så skapar du en detaljerad Sequence of Service med hjälp av AI
Att skapa en Sequence of Service för varje avdelning är en viktig del av att bygga en serviceorienterad verksamhet. Med…
-
Tack för i år – Ett år av utveckling och innovation
Tack för i år – Ett år av utveckling och innovation Vilket år det har varit! Vi på School of…
-
Framgångsrik träning i merförsäljning på ICEHOTEL
Under hösten fick jag möjligheten att arbeta med ICEHOTEL och deras fantastiska team i en spännande resa mot att skapa…
-
Se, Tala, Föreslå – Lyft varje gästinteraktion
Se, Tala, Föreslå – Lyft varje gästinteraktionInom hotell- och servicenäringen spelar varje interaktion roll. Förmågan att skapa meningsfulla möten och…
-
Introduktion: Att bygga en framgångsrik medarbetarresa inom hotellbranschen
Introduktion: Att bygga en framgångsrik medarbetarresa inom hotellbranschen I hotellbranschen, där varje gästupplevelse är avgörande, är medarbetarna hjärtat i verksamheten.…
-
Experience is everything: Here´s how to get it right
80% av amerikanska kunder anger att snabbhet, bekvämlighet, kunnig personal och vänlig service är de viktigaste faktorerna. 73% av alla…
-
Varför Service Design är nyckeln till att driva återkommande gäster
När hotell och restauranger bygger servicekoncept från servicevision till gästupplevelse, kallas det ofta för Service Design. Detta är en systematisk…
-
Hur mycket är en upplevelse värd?
Tid Jag är en av de där människorna som ständigt kämpar med att hitta tid. Jag har ofta svårt att…
-
Så här tar ni fram värderingar eller analyserar befintliga med hjälp av “The Culture Map”
“The Culture Map” är ett strategiskt verktyg utvecklat av Strategyzer för att designa, analysera och stärka företagskulturer. Det är särskilt…