Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Spanish ES Swedish SV Ukrainian UK

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Spanish ES Swedish SV Ukrainian UK

VISITAS Management Program är tillbaka i ny kostym!

I oktober 2019 startar det helt nya och uppdaterade – VISITA Management Program – som vänder sig till ledare inom besöksnäringen. Deltagarna kommer i tre moduler á 3 dagar, få inspiration, lära sig mer om affärsutveckling, konceptutveckling, ledarskap samt få praktiska verktyg att fortsätta sin utveckling. Bakom programmet står branschprofilerna; Fia Westerberg, Per Keller & Oscar Lindeberg.

image1 2

Målsättningen med managementprogrammet är att öka professionaliteten hos företagare & chefer för att kunna arbeta bredare i ledningsgrupper och styrelser, samt att skapa lönsamma företag med tillväxt.
Besöksnäringen är en av Sveriges viktigaste basnäringar och med en ny nationell strategi skall branschen öka omsättning till närmare 500 miljarder kr fram till 2020.

 –  För att lyckas med den nationella strategin så måste branschen öka kompetensen hos chefer och medarbetare. Genom att göra det så höjer vi lönsamheten i verksamheterna och stärker vår konkurrenskraft genom upplevelseutveckling. Ökad samverkan krävs på alla destinationer för att vi skall lyckas, säger Fia Westerberg

Politiskt kaos, osäkrare samhällsklimat, kompetensbrist, växtvärk, ja listan över utmaningar för ledare i besöksnäringen kan göras lång.
Hur skapar jag värde till min verksamhet i en allt mer disruptiv värld?
Hur ställer jag om mig själv att leda i en konstant förändring?
Just dessa utmaningar har legat till grund för det nya programmets utformning.
I tre moduler som förbereder, utmanas & utvecklas kursdeltagaren, att hitta ett hållbart ledarskap i en konstant föränderlig värld.
Utöver detta kommer flera tunga namn i branschen att gästspela & inspirera deltagarna under programmets gång.
–  Det vi skapat inför i år, är unikt! För första gången skräddarsyr vi ett managementprogram utifrån de utmaningar som företagare & chefer varje dag brottas med 2019. Med Per & Oscar ombord har vi lyckats skapa ett management program för branschen, av branschen. Jag ser väldigt mycket fram emot att få starta upp i oktober och välkomna våra nya deltagare!, säger Fia Westerberg

VISITAS Management Program har kursstart i Oktober 2019 och från och med nu finns möjligheten att reservera sin plats.

På http://www.serviceacademy.se/visita/visita_-41824864 finner man all information om anmälan & förutsättningar.

Om Fia Westerberg
Fia är en av Sveriges främsta utbildare och mest uppskattade föreläsare inom service och ledarskap. På meritlistan finns bl.a. uppstart av två flygbolag med service som fokus. Mellan 2006-2011 var Fia utbildnings- och utvecklingschef på SJ Service Academy och revolutionerade verksamheten med ett nytt sätt att sälja kunskap externt, utvecklade alla SJs 4300 medarbetare för att bli bäst på att bemöta kunden! 2011 rekryterades Fia som Rektor för Parks and Resorts. Där ansvarade hon för uppbyggnad av Parks and Resorts Academy och utvecklingen av 2300 medarbetare.
Idag äger och driver Fia; Service Academy och Culture Academy

Kontakt:
072-006 72 05
fia@cultureacademy.se

Om Per Keller
Per har hela sitt yrkesverksamma liv arbetat inom besöksnäringen i flera olika management roller dels internationellt i England & Irland samt i Sverige.
På meritlistan finns bl.a erfarenhet i roller som Kommersiell chef, Operations Manager, Restaurangchef, Chefssommelier, VD & Development Manager.
Uppstarter av bolag, koncept & varumärken likväl som förändringsarbete i ”institutioner”, är exempel på erfarenheter Per haft i mindre och större bolag.

Per brinner för ett hållbart & tydligt ledarskap och har under sina år i branschen även arbetat som utbildare i operativt ledarskap, krishantering & förändringsarbete åt b la YH utbildningar och företagsinterna program.
Just nu arbetar Per som VD för ett av Stockholms största hotell; Hotel C Stockholm – en del av Nordic Hotels & Resorts som ägs av Petter Stordalen
.

Kontakt:
070-578 91 99
per@kellermind.se

Om Oscar Lindeberg
WHY – det som driver Oscar är att via hållbara koncept, agilt ledarskap, servicesystem och träning – stärka frontlinjen.
Oscar har en Bachelor of Art degree från HMS Les Roches i Schweiz och Endicott College i USA, samt läst marknadsekonomi på FEI i Stockholm. På Endicott College arbetade han även som instruktör/lärare för Endicotts hotellprogram.
Han har arbetat på hotell- och i resebranschen på positioner som Assistant Food and Beverage Manager, Sales Manager, Conference and Event Manager, Hotel Manager, Concept Developer, Business Developer och som VD på arbetsplatser som:
Grand Hotell Holdings/Berns Salonger, Hotel Diplomat, Torekov Hotel, Sandhamn Seglarhotell, Frantzéngruppen, TUI
Som konsult har han arbetat med företagsinterna utbildningar och konceptutveckling.
Idag driver och äger Oscar School of Service

Kontakt:
076-829 99 00
oscar@schoolofservice.se