Vasamuseet Restaurang, tisdag 3:e kl 16:00 – ca 01:00

Hej alla som skall arbeta med oss:

  • Se filmklipp 1, information från mig.
  • Filmklipp två, hur ni bär tallrikar och häller vin.
  • Karta längst ner – vi ses till vänster, bakom Vasa – där finns det en personalingång.
  • Var på plats 15:45
  • Rätt klädsel, Svarta byxor eller kjol, om du har kjol, svarta strumpbyxor och heltäckande svarta skor.
  • Ni får skjorta på plats
  • Viktigaste av allt – Ha en härlig attityd:) 
  • Inga mobiltelefoner

Övrigt 

  • Ni kommer få mat, det kommer dras av från er lön enligt lag på 42 kr.
  • Vi kommer även dra av 30 minuters rast.

Ungefärligt körschema: 

800 person sittande middag

16:00

  • Stämpla in och byt om – Viktigt att ni stämplar in på plats och stämplar ut när ni går  – ni får instruktioner OBS – gör ni inte det rätt kan det bli strul med löner 
  • Ni får äta mat, genomgång av meny, uppdelning i olika grupper
  • Uppduk

19:30
Gäster kommer – Drink med snittar

20:15
Middag, 3 rätters
Övergripande meny – mer info på plats:

  • Förrätt: Skagen med Löjrom
  • Varmrätt: Bakad röding, potatis a par 
  • Dessert: Saffranspannacotta
  • Kaffe
  • Vitt vin: Sans Air, druva Sauvignon Blanc – OBS ni skall kunna druva
  • Rött vin: Le Versant, druva Syrah – OBS ni skall kunna druva

Efter middag, bar med dans.
Dans fram till kl 00:45 

Hälsar
Oscar Lindeberg, VD School of Service

Mina kontaktuppgifter: https://my.izwop.com/oscar-lindeberg/oscar-lindeberg