Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Spanish ES Swedish SV Ukrainian UK

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Spanish ES Swedish SV Ukrainian UK

Orubblig Värdegrund

Igår hade vi en magisk workshop med personalen på KB.

Just nu pågår utveckling på KB.

Befintlig personal i frontlinjen är med största sannolikhet några av de kompetentast matsalsarbetarna i Sverige.

Men… vi vill tipsa om en av Sveriges i särklass bästa ledare.
Förutom Marcus Bremdahls kunnighet att fortsätta utveckla KB´s meny till en modern klassiker så arbetar han varje dag med att bygga en genuin, orubblig värdegrund.

Historiskt har kockyrket kantas av an jargong som inte alltid har tålt dagens ljus – vi vet att den nya generationen kockar har städat upp och drivas av passion och professionalism.

Marcus och hans tema som innefattar OS och VM medaljörer börjar varje pass med att kramas – Marcus börjar ritualen med att säga ”Välkomna in i Slottet”.

Igår hade vi som sagt en workshop och Marcus presenterade sina kollegor med värme och respekt – han lyfte varje individ.

När kollegorna en efter en presenterade önskat läge på KB – så innefatta de ord som – respekt, ödmjukhet, noggrannhet, tema känsla och yrkesstolthet.

Välkomna in i Slottet.

Jag tror att vi alla drömmer om att bygga en genuin värdegrund – på riktigt, att se detta live ger oss rysningar. Branschen forsätter att utvecklas – det börjar bli kul, på riktigt.

KB är på gång – om ett år hoppas vi att:
– Marcus med team tar emot pris som Årets Arbetsgivare, Årets Klassiker, i år föll Sous Chef Victor på målsnöret, som Årets Framtidslöfte
– Front of House, med Harald, Malin och Marie tar emot pris för Årets Matsalsteam
– Hasse Bihl med team tar emot årets Barkoncept

Som sagt, det händer grejer på KB.

Är du nyfiken – Välkomna in i Slottet;)

Hälsar

Oscar, Michael och Hans – Service n Sales

Service n Sales

Home

Läs gärna: Marcus Bremdahl Coachar Svenska Juniorlandslaget

Kom på After Work tisdag 13 november kl 17:00