Nya talanger / Nyanlända

PROJEKT – EMPOWER THE FRONTLINE

Ett samarbete mellan School of Service, Trim Tab och näringen.

Vår filosofi:

Vi vill arbetar med företag som vill skapa värde för människor, sin egen verksamhet och samhället.

Vi brinner för att stärka individer (nysvenskar och ungdomar) och hjälpa dem uppnå sina drömmar genom ett livslång lärande och coachande.

BAKGRUND

Servicebranschen, idag och framöver, står inför stor utmaningar med att rekrytera individer med rätt attityd och rätt kunskap. Idag har nyanlända och ungdomar svårt att hitta ut på arbetsmarknaden. En stor anledning till det är:

1. De får inte rätt coachning, träning och introduktion

2. Det finns inte tillräckligt med arbetsgivare som är villiga att ta emot dessa talanger. Idag finns arbetsmarknadsåtgärder för nyanlända och ungdomar som innefattar:

  • Nystartsjobb (ni som arbetsgivare får möjlighet till en reducerad arbetsgivaravgift)
  • Tillsammans med oss och kommuner/Arbetsförmedlingen går det att skapa arbetsmarknadsprojekt med utbildning och praktik som matchar arbetsgivarens behov så som kockar, servis, nissar, städ osv

VI ARBETEAR MED:

  1. Projekt Empower the Frontline – Nystartsjobb
  2. Projekt Empower the Frontline – Bemanning / Plantschool
  3. Projekt Empower the Frontline – Rekryteringsutbildningar

Läs Mer

VÅR PROCESS – URVAL OCH MATCHNING

Läs Mer

MÖT NÅGRA STJÄRNOR

OM OSS:

Projekt Empower the Frontline är ett samarbete med School of Service, Trim Tab och näringen.

Trim Tab: Består av människor med lång erfarenhet från arbetsmarknadspolitiska insatser, coaching, rekrytering och matchning Vision: Alla människor har rätt till en meningsfull sysselsättning. Läs mer om Trim Tab

Sandro Kåhre: Har arbetat med arbetsmarknadsfrågor både i kommun och privat, framför allt med att ta fram effektiva coachning och matchningsprocesser. Har tidigare erfarenhet inom försäljning och marknadsföring, samt som entreprenör inom hotell och restaurang.

Dawod Mohammad: Utbildad socionom vid universitet i Damaskus, med en kompletterande Master i NLP-coachning. Har arbetat för flera företag som coach och rekryterare. Har tidigare arbetat som utbildare för FN, samt med export av maskiner mot byggsektorn i Dubai.

School of Service: Vi stärker frontlinjen / Empower the Frontline. Skandinaviens ledande utbildningsföretag i servicebranchen. Läs mer

Oscar Lindeberg, CEO: Har en Bachelor of Art degree från HMS Les Roches i Schweiz och Endicott College i USA, samt läst marknadsekonomi på FEI i Stockholm. På Endicott College arbetade han även som instruktör/lärare för Endicotts hotellprogram.
Han har arbetat på hotell- och i resebranschen på positioner som Assistant Food and Beverage Manager, Sales Manager, Conference and Event Manager, Hotel Manager, Concept Developer, Business Developer och som VD.

Vi inspireras av FN´s Globala Mål för Hållbar Utveckling 

ANSTÄLL ELLER BEMANNA VIA OSS, PÅ KORT ELLER LÅNG SIKT:

Vår integritetspolicy Läs mer här