Vi arbetar utifrån och in. Genom att börja utifrån och in så är vi förberedda när gästen kommer. Vi få också en känsla för rummen är – är det smutsiga glas på dörren? Behöver vi städa vid Kiosk entrén…
Sopa utanför, fimpar och skräp
Ställ ut ljus. Börja vid ingången (hyllan vid fönstret mot gatan i kioskentrén). Baren, barborden. Vid Avec-buffén. Tänd 20 minuter innan vi öppnar
Ställ fram Avec vid buffen bakom hovmästarpulpeten
Kontrollera restaurang och se till att golv, stolar, bänkar och bord är rena. Att stolar och bänkar är inskjutna
Fyll upp tandpetare, servetter, våt-servetter, bestick och kontrollera salt och peppar
Brygg färskt kaffe
Om menyer inte finns på bordet, sätt upp menyer
Borden skall vara uppsätta precis om bilderna ovan
Sätt upp madonnor med vin
Ha genomgång med köket 20 minuter innan service
Ha en fin service med fokus på gästen och merförsäljning!