Restaurang. Öppning kväll

  1. Vi arbetar utifrån och in. Genom att börja utifrån och in så är vi förberedda när gästen kommer. Vi få också en känsla för rummen är – är det smutsiga glas på dörren? Behöver vi städa vid Kiosk entrén…
  2. Sopa utanför, fimpar och skräp
  3. Ställ ut ljus. Börja vid ingången (hyllan vid fönstret mot gatan i kioskentrén). Baren, barborden. Vid Avec-buffén. Tänd 20 minuter innan vi öppnar
  4. Ställ fram Avec vid buffen bakom hovmästarpulpeten
  5. Kontrollera restaurang och se till att golv, stolar, bänkar och bord är rena. Att stolar och bänkar är inskjutna
  6. Fyll upp tandpetare, servetter, våt-servetter, bestick och kontrollera salt och peppar
  7. Brygg färskt kaffe
  8. Om menyer inte finns på bordet, sätt upp menyer
  9. Borden skall vara uppsätta precis om bilderna ovan
  10. Sätt upp madonnor med vin
  11. Ha genomgång med köket 20 minuter innan service
  12. Ha en fin service med fokus på gästen och merförsäljning!