Restaurang. Stängning

  • Tavlorna byter vi sida vid när köket stänger utom lördag då läggs dom på bord 14 och 19 när vi stänger, då sprayar vi bort veckans lunch rätter
  • När köket stänger så stänger vi våran läsk station och städar vi våran dryck station.
  • Upp med salladskålar som bilden visar
  • Vi börjar fylla på med tandpetare,  våtservetter, bestick och servetter på efter köket stängt
  • Kolla dom öppna viner har datum annars skriva dagens datum el kolla med ansvarig vilken datum borde skrivs då är det Tim, det är super viktigt. Vita viner och bubbel ska ner i kylen i källaren
  • Vi ska lämna trasorna i sin tvättkorg när vi går hem
  • Före vi går hem ska disken vara töm på vår disk, kom ihåg att vi kan diska i baren också på slutet av kvällen
  • Kaffe och te station ska upp tis till tors och lördag
  • Och släng sopor vid hissen varje kväll