Öppning/stängning lunch

  1. Vi arbetar utifrån och in. Genom att börja utifrån och in så är vi förberedda när gästen kommer. Vi få också en känsla för rummen är – är det smutsiga glas på dörren? Behöver vi städa vid Kiosk entrén…
  2. Börja med att sopa utanför
  3. Ställ ut ljus. Börja vid ingången (hyllan vid fönstret mot gatan i kioskentrén). Baren, barborden. Vid kak-buffén. Tänd 20 minuter innan vi öppnar.
  4. Skär bröd och stoppa i brödkorgarna med smör och hårt bröd. Alla småkorgar
  5. Se till att smör är gjorda. Alla skall göras (ca 2,5 bläck)
  6. Skär dessert. Gör 8 – 10 fat. Ställ 3 st med tänger vid the-buffe. Resten ställs i baren
  7. Fyll upp alla vattenflaskor och ställ ut på borden
  8. Plocka ut kaffe-buffe, the-buffe med honung
  9. Gör 3-4 termosar kaffe
  10. Gör 10 st take away sallader
  11. Tänd 20 minuter innan vi öppnar
  12. Ha genomgång med köket kl 10:50
  13. 11:00 Ha en fin serivce med fokus på gästen!

Veckorutiner:

Måndagar:

  • Fyll på salt och peppar
  • Torka av väggen vid diskvagnen

Tisdagar:

  • Torka av alla lådor i arrangé/dryckesstationen

Onsdagar:

  • Torka runt och under kaffebryggaren. (Lyft kaffebryggaren och torka under)