Vi arbetar utifrån och in. Genom att börja utifrån och in så är vi förberedda när gästen kommer. Vi få också en känsla för rummen är – är det smutsiga glas på dörren? Behöver vi städa vid Kiosk entrén…
Börja med att sopa utanför
Ställ ut ljus. Börja vid ingången (hyllan vid fönstret mot gatan i kioskentrén). Baren, barborden. Vid kak-buffén. Tänd 20 minuter innan vi öppnar.
Skär bröd och stoppa i brödkorgarna med smör och hårt bröd. Alla småkorgar
Se till att smör är gjorda. Alla skall göras (ca 2,5 bläck)
Skär dessert. Gör 8 – 10 fat. Ställ 3 st med tänger vid the-buffe. Resten ställs i baren
Fyll upp alla vattenflaskor och ställ ut på borden
Plocka ut kaffe-buffe, the-buffe med honung
Gör 3-4 termosar kaffe
Gör 10 st take away sallader
Tänd 20 minuter innan vi öppnar
Ha genomgång med köket kl 10:50
11:00 Ha en fin serivce med fokus på gästen!
Veckorutiner:
Måndagar:
Fyll på salt och peppar
Torka av väggen vid diskvagnen
Tisdagar:
Torka av alla lådor i arrangé/dryckesstationen
Onsdagar:
Torka runt och under kaffebryggaren. (Lyft kaffebryggaren och torka under)