Välkommen till Folkparken!
Magnus Bergh berättar om konceptet
Vår förväntningar på dig. Service och sälj
Personalhandbok och policies
15 Ämnen
Hur vi jobbar
Din inställning
Innan/Efter arbetspasset
Kollektivavtal
Arbetstider
Rast/måltidsuppehåll, kostavdrag, tider
Sjukanmälan
Timbank
Dryck på jobbet. Personalrabatt. Representation/bjud
Klädpolicy
Semester
Viktiga telefonnummer
Policy för sociala medier
Här följer våra policies. Läs igenom genom att läs direkt eller ladda ner
Brand
Checklistor och setup. Restaurang, bar, uteservering
7 Ämnen
SOP – våra servicesteg
Genomgångar. Lunch. Kväll.
Restaurang. Öppning kväll
Restaurang. Stängning
Bar. Öppning. Stängning. Under service. Bar prepp.
Gården. Stängning
Öppning/stängning lunch
Länk till kvällsmeny samt allergener
Drinkrecept – så här gör du
23 Ämnen
Frozen Margarita
Mexican Iced Tea
Caiprinha
Ed’s Tiki Punsch
Cocktail. Bourbon Sour
Bermuda Hundred
Pineapple Daiquiri
Cocktail Youth & Treachery
Lennart
Aperol Spritz
Lynchburg Lemonade
Chambord Collins
Hugo Spritz
Shot Pink Lemonade
Shot Raspberry Bush
Shot Mango Tango
Shot. Hot Shot Bricka
Shot. Pickleback
Shot. Raspberry Gimlet
Cocktail. Angelica
Vinkunskap
12 Ämnen
Bubbel på glas och flaska. Crémant de Loire
Vitt på glas och flaska. Lunden Riesling
Vitt på glas och flaska. Mâcon Charnay
Vitt på glas och flaska. Domaine de la Combe
Vitt på glas och flaska. MESA white wine
Rött på flaska. Poderi Colla
Rött på flaska. Domaine Gallety
Rött på glas och flaska. ”Folkparkens Rödtjut”
Rött på glas och flaska. Catherine Le Goeuil
Rött på glas och flaska. 4 Monos
Rött på glas och flaska. Poderi Colla
Rött på glas och flaska. Vino de Mesa
Bordsplan
Kiosken
Föregående Ämne
Nästa Ämne
Gården. Stängning
Välkommen till Folkparken!
Checklistor och setup. Restaurang, bar, uteservering
Gården. Stängning
Källarens stängning
Torka av alla flaskor och plocka alla flaskor undan i en hylla, lås fat ölen
Sprayar alla ytor och bord. Sen ska stolarna på borden
Kolla glas på hyllorna och under sofforna, ställ tillbaka pingisbord som det ska vara,
Vik ihop all wellpapp vid fatölen och kasta i wellpapp rummet.
Rengör droppbrunnen (och dess galler) under öltapparna ordentligt
Diska all barmattor på fredag och lördag.
Gör en liten snabb anteckning på vad som eventuellt behöver hämtas till baren nästkommande dag
Lås in vita viner, bubbel, juicer citron och lime för nästa dag
Föregående Ämne
Tillbaka till Avsnitt
Nästa Ämne
Logga in
Accessing this kurs requires a login. Please enter your credentials below!
Användarnamn eller e-postadress
Lösenord
Kom ihåg mig
Tappat bort lösenordet?